Drept comercial și societar

Drept comercial și societar

În acest domeniu, oferim servicii de consultanță juridică preventivă și asistare în toate tipurile de tranzacții comerciale, în analiza contractelor, precum și referitor la legislația aplicabilă societăților comerciale. De asemenea, vă putem oferi experiența noastră și în ceea ce privește întocmirea documentației necesare și îndeplinirea procedurii de înființare a societăților comerciale.

De asemenea, pe parcursul desfășurării activității, asigurăm clienților noștrii asistență juridică cu titlu permanent în legatură cu activitățile societăților comerciale, asistență la negocieri pentru încheierea contractelor, asistență completă la constituirea sau modificarea actelor constitutive ale societăților comerciale, asistență juridică în legatură cu fuziunea, dizolvarea, lichidarea sau falimentul societăților comerciale.

Asistență juridică pe care o punem la dispoziție clienților noștri se întinde și asupra recuperarii creanțelor, prin redactarea de notificări, asistență în procedura de conciliere prealabilă, în procedura somației la plată, în cadrul executării silite. De asemenea, asigurăm asistarea și reprezentarea în fața instanțelor de judecată în cadrul litigiilor comerciale.